Brf Skattungen 1
Start Dokument Om föreningen Nyheter Bo i förening Omgivning
Boendeansvar som medlem Gemensamma utrymmen Parkering Städning & Renhållning Andrahands-uthyrning

Parkering

 

Parkering

Bostadsrättsföreningen Skattungen 1 har totalt 14 st parkeringsplatser som går att hyra. Vi har en separat kö till både utomhusparkeringen samt garaget som man får anmäla sig till genom att maila brfskattungen1@gmail.com att man önskar stå i kön.

 

 

 

 ______________________________________________

Övrig parkering

Finns på gatan och i närområdena, läs P-skyltar. 

 

Gästparkering

Föreningen har en gästparkering som skall nyttjas av föreningens besökare i max 24h. Tanken är att gästerna skall kunna ha möjligheten till att nyttja gästparkeringen om den är ledig ifall det inte finns plats på gatan.

 

Utomhusparkering

Vi har 8 st parkeringsplatser som alla idag är uthyrda. Kostnaden för utomhusparkeringen är 500 kronor i månaden from 2019-01-01. Önskar man säga upp sin parkeringsplats har man en uppsägningstid på 3 månader. Styrelsen har för närvarande inga planer på att ändra avgiften. Det är ej tillåtet att hyra ut sin parkeringsplats utan styrelsens vetskap eller godkännande. 

 

Garageplats

Det finns 6 st garageplatser som alla idag är uthyrda. Kostnaden för en garageplats är 1100 kr i månaden from 2019-01-01. Önskar man säga upp sin parkeringsplats har man en uppsägningstid på 3 månader. Styrelsen har för närvarande inga planer på att ändra avgiften. Det är ej tillåtet att hyra ut sin parkeringsplats utan styrelsens vetskap eller godkännande. 

 

Övrigt

Är man i stort behov av parkering kan man höra med Europark och Q-park vid Skäldersviksplan och slutet av Svärdlångsgatan om de har parkeringsplatser att hyra ut.  

 

Informationen Uppdaterades 2019-06-25 

                                                                   
 
www.brfskattungen1.se
Brf Skattungen 1 © 2020


Föreningen förvaltas av Nabo.
Klicka på logotypen till höger för att komma till hemsidan där du kan
logga in till föreningens Intranät och Styrelseverktyg
Nabo