Brf Skattungen 1
Start Dokument Om föreningen Nyheter Bo i förening Omgivning
Boendeansvar som medlem Gemensamma utrymmen Parkering Städning & Renhållning Andrahands-uthyrning

Föreningslokalen

Grillplats

Gymutrustning

Hobbyrummet

Mangel

Sopsortering

 

Gemensamma utrymmen

 

Tvättstuga

I föreningens tvättstuga som ligger på Skattungsvägen 10 finns 3 tvättmaskiner varav en klarar av matt-tvätt. Vi har ett torkskåp, en torktumlare och en mangel. Det finns en torkställning och utrymme för att handtvätta. Det är ej tillåtet att färga kläder i tvättmaskinen då detta kan förstöra nästa persons tvätt. 

 

Föreningslokalen

Lokalen är bokningsbar för medlemmar för fest och annat. I lokalen finns ett långbord, stolar, gymutrustning, kylskåp, frys, musik, tv och belysning. Styrelsen har sina styrelsemöten i föreningslokalen.

 

Cykelrum

Det finns cykelrum i båda fastigheterna. Det är inte tillåtet att parkera cyklarna utanför porten eller i trapphuset på grund av utrymningsvägar behöver hålls fria. Föreningen håller i cykelrensningen regelbundet och flyttar man skall man ta med sin cykel. Föremål som ej hör hemma i dessa rum kommer att rensas bort.

 

Grillplats

En gemensam grillplats byggdes fram vid vår parkeringsplats bakom Väsman 4, Skattungsvägen 10-12. Grillplatsen stenlades och blev färdigställd år 2017. Det finns grill att låna för föreningens medlemmar. Blir grillkvällen sen, se till att visa hänsyn mot grannarna runtomkring.

 

Hobbyrummet

Vi har ett gemensamt hobbyrum på Skattungsvägen 10 där det finns arbetsytor och repskap för att man ska kunna pyssla och laga saker.  Man städar efter sig för att det ska vara trevligt för nästa person att komma dit. Det är inte tillåtet att ta med sig sakerna hem utan de ska användas i hobbyrummet.

 
 
www.brfskattungen1.se
Brf Skattungen 1 © 2020


Föreningen förvaltas av Nabo.
Klicka på logotypen till höger för att komma till hemsidan där du kan
logga in till föreningens Intranät och Styrelseverktyg
Nabo